STIJLCOACH CYNTHIA

Over Stijlcoach Cynthia

Cynthia de Nijs, een enthousiaste en inspirerende stijlcoach, is het brein achter stylingbureau STIJLdosis.

STIJLCOACH CYNTHIA

In 2014 is Cynthia succesvol afgestudeerd aan de Master Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit. Haar Masterscriptie heeft zij gekoppeld aan een belangrijk maatschappelijk onderwerp: het effect van de huidige schoonheidsidealen in de media op het zelfbeeld van jonge vrouwen.

Cynthia heeft jarenlang in de retail gewerkt. Dagelijks gaf zij met veel plezier passend stijladvies aan een breed publiek vrouwen.

In haar huidige baan als marketing- en communicatieprofessional is zij voornamelijk bezig met de (online) identiteit en het imago van een organisatie.

Na diverse imago- en modestyling cursussen gevolgd te hebben, heeft zij in 2015 de keus gemaakt om, naast haar huidige werkzaamheden als marketing- en communicatieprofessional, voor zichzelf te beginnen.

Met haar enthousiasme wil Cynthia zowel vrouwen als mannen inspireren en adviseren en haar passie en gevoel voor mode, stijl en imago te delen.

Als stijlcoach heeft Cynthia naast persoonlijk stijladvies o.a. ook stijladvies (speedstyling) gegeven tijdens klantenavonden van grote winkelketens waaronder de Bijenkorf en Steps, workshops gegeven aan een breed publiek vrouwen en specialisatie trainingen verzorgd op het gebied van styling. 

 

profielfoto-rond

  STIJLCOACH CYNTHIA

"Vrouwen en mannen die zich kwetsbaar opstellen, maar open staan voor advies. Die een hele ontwikkeling meemaken en nieuwe inzichten krijgen, in zichzelf en in hun garderobe. Hun eigen stijl en identiteit (her)ontdekken en stralen! Dat is wat mij inspireert en waar ik mijn energie uit haal."

 

BeYOUtiful!