PROJECTEN / SAMENWERKING

Stijldosis. werkt als stijlcoach regelmatig samen aan diverse projecten. Uiteenlopend van kleinschalige evenementen, denk aan modeshows, tot langdurige projecten. Hieronder vind je een overzicht van de lopende projecten waar Stijldosis. momenteel aan meewerkt en de stylistes waar Stijldosis. mee samenwerkt.

 

STICHTING GEWOONIK

Cynthia is als ervaren stijlcoach een van de projectleiders van stichting GewoonIK. Stichting GewoonIK zet zich in voor het vergroten van het zelfvertrouwen bij meisjes van in de leeftijdscategorie van 11-15 jaar. Dit doen zij door activiteiten en programma’s aan te bieden op scholen en verenigingen gericht op het bekrachtigen van de meisjes en het netwerk om hun heen. Kijk voor meer informatie op www.projectgewoonik.nl.

Stichting GewoonIK

header-home

BEAUTYBANK

Stijldosis. zet zich belangeloos in voor de Beautybank en draagt vrijwillig haar bijdrage bij aan de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit kan zijn door persoonlijke of financiële tegenslagen. Door het geven van vrijwillig stijladvies (in de vorm van bijvoorbeeld een stijladvies, garderobeplanning of een advies gericht op solliciteren) geeft zij hen weer positieve energie en de kracht om te stralen.

Beautybank

IMG_7835.medium

SAMENWERKING MET ANDERE STYLISTES EN VISAGISTES

  • STIJLdosis werkt samen met meerdere stylistes. In de regio Rotterdam werkt zij samen met Annemieke Pleyte van IMG STYLING. Samen organiseren zij workshops voor (grote) groepen vrouwen, vrijgezellenfeesten en/of andere speciale gelegenheden.
  • STIJLdosis heeft haar krachten gebundeld met Imagowijzer en Unique Janique en samen promoten zij  het mooie imagovak als de Stylisten On Tour.
  • STIJLdosis geeft samen met visagiste Ri-Jolie workshops op het gebied van Visagie en Kleur (en Stijl).