OVER STIJLDOSIS.

WIE IS STIJLDOSIS?

Cynthia de Nijs, een enthousiaste en inspirerende stijlcoach, is het brein achter stylingbureau Stijldosis.

STIJLCOACH CYNTHIA

In 2014 is Cynthia succesvol afgestudeerd aan de Master Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit. Haar Masterscriptie heeft zij gekoppeld aan een belangrijk maatschappelijk onderwerp: het effect van de huidige schoonheidsidealen in de media op het zelfbeeld van jonge vrouwen.

Cynthia heeft jarenlang in de retail gewerkt. Dagelijks gaf zij met veel plezier passend stijladvies aan een breed publiek vrouwen.

In haar huidige baan als marketing- en communicatieprofessional is zij voornamelijk bezig met de (online) identiteit en het imago van een organisatie.

Na diverse imago- en modestyling cursussen gevolgd te hebben, heeft zij in 2014 de keus gemaakt om voor zichzelf te beginnen.

Met haar enthousiasme wil Cynthia zowel vrouwen als mannen inspireren en adviseren. Haar passie en gevoel voor mode, stijl en imago te delen.

profielfoto-rond

  STIJLCOACH CYNTHIA

 


"Vrouwen en mannen die zich kwetsbaar opstellen, maar open staan voor advies. Die een hele ontwikkeling meemaken en nieuwe inzichten krijgen, in zichzelf en in hun garderobe. Hun eigen stijl en identiteit (her)ontdekken en stralen! Dat is wat mij inspireert en waar ik mijn energie uit haal."

 

 

p1100683

WORKSHOP KLEUR & STIJL