ERVARINGEN

Benieuwd naar hoe anderen het ervaren? Lees hier hun ervaringen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Speedstyling personeelsevent

"In een korte tijd heeft Cynthia ons voorzien van interessante tips en tools. Interessant om te zien wat kleur met je kan doen en hoe je dat optimaal kan benutten tijdens een zakelijk gesprek / event. Ook heeft ze ons geadviseerd op het gebied van kleding en de voorschriften in onze functie (receptionisten)."

 

Stijladvies (kleur, stijl en garderobe)

"Na flink wat kilo's kwijt te zijn geraakt wist ik niet meer welke stijl en kleding bij mij paste. Cynthia heeft mij voorzien van goed advies op het gebied van kleur en stijl. Ook heeft ze mijn kledingkast onder handen genomen en samen hebben we nieuwe combinaties gemaakt. Dankzij haar tips en tricks heb ik nu mijn eigen stijl gevonden en voel ik me weer mooi en mezelf."

Workshop Kleur & Stijl

"Laatst heb ik samen met mijn vriendinnen een hele gezellige stijl middag gehad samen met stijlcoach Cynthia. Mijn vriendinnen vonden het superleuk en erg leerzaam! De 'felle pastels' zijn een blijvertje 😉 . Dankjewel voor de toffe geslaagde middag ook namens mijn vriendinnen." - Karin

Moederdagworkshop

“Zeer geslaagde, interessante workshop!” 

“Deze workshop was gezellig, maar ook erg leerzaam! Het maken van een moodboard van je eigen stijl was leuk! Echt een aanrader!”

Workshop: 'Nazomer in Stijl'

"Het was een gezellige avond, alles was leuk gedecoreerd, de presentie van de dames was prima! Ik heb veel goede stijltips meegekregen. De groep had niet groter moeten zijn, daar was geen tijd voor. Al met al ga zo door, chapeau!". - Ineke

"Leuke workshop styling gehad! Veel te weten gekomen over kleur en veel tips gekregen. Bedankt Cynthia van Stijldosis!". - Trudy.

“Dank voor de leerzame gezellige avond! Goed geregeld allemaal! Leuk om te doen!” – Fenny