BUSINESS STYLING

Een belangrijke zakelijke afspraak of vergadering, maar niet weten wat aan te trekken? Hoe straal je meer autoriteit uit? Welke zakelijke kledingvoorschriften gelden er op de werkvloer? Ondersteunt mijn uiterlijk mijn zakelijke boodschap? Welke kleuren passen er bij mijn functie?

De eerste indruk wordt binnen een paar seconden gemaakt en non verbale communicatie is nog steeds belangrijker dan alleen een verbale boodschap. Stijldosis. helpt jou bij je professionele uitstraling op de werkvloer en de juiste zakelijke stijl passend bij jouw persoonlijkheid.

Ben je een zzp'er? Dan helpt Stijldosis. jou je professionalisme, persoonlijkheid en boodschap te vertalen naar de juiste zakelijke kledingstijl.


Prijs:
op aanvraag
Inclusief: Intake en Business Stijlboek

Stijldosis. verzorgt daarnaast individuele stijl en shop sessies evenals business workshops voor uw werknemers. Neem geheel vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

clothes-rail-918859_1920

RETAIL

Een styliste of personal shopper inzetten als extra service van uw kledingwinkel? Bijvoorbeeld voor een speedstyling sessie tijdens een shoppingnight, een training voor het winkelpersoneel of als assistente bij het organiseren van een modeshow. Stijldosis. heeft onder andere voor de Bijenkorf en Steps verschillende shoppingnights verzorgd. Neem geheel vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.